Activiteiten

Çıralı Activiteiten

Huur een fiets- en fietstochten

U kunt onze regio bezoeken met fietsen die u kunt huren, u kunt ochtendtraining doen. Samen met uw familieleden kunt u een fiets huren en samen een aangename tijd doorbrengen.

Boottochten

Çırali yacht tours worden georganiseerd vanaf de dag van de eenheid. Zolang de weersomstandigheden dit toelaten, zijn de volgende tours gepland.
»Strand van Olympos - Grotten - Natuurlijke historische haven van Genua - Lunchpauze - Zwemmen - Strandactiviteiten - Sazak Cove - Çoban Harbor.
»Van Cirali Beach Üçadalar - Atbükü - Maden Cove - Lunch - Zwemmen - Strandactiviteiten - Karaburun ve Çıralı
»Van Cirali Beach naar Phaselis (Oude Stad en Drie Haven) - Zwemmen - Lunch - Üçadalar - Crom Mine - Çıralı

Lycian Way Walking

Historische Lycian Way, beoordeeld door de Britse krant Sunday Times, lang 's werelds mooiste wandelpaden, ook in de top 10. Lycian Way, beginnend bij Fethiye Ovacik en eindigt bij Hisarçandır. Het duurt 550 km. Elk jaar lopen duizenden mensen uit Olympos Cirali. Mozes berg en de Lycian Way in Olympos Cirali uit, vanaf hier kun je over twee verschillende routes lopen.
1.Stage: Çıralı: Maden Koyü - Tekirova - Phaselis- Kuzdere - Ovacık 36 km.
2.Stage: Çıralı, Yanartaş - Ulupınar - Beycik - Tahtalı Dağı - Yayla Kuzdere - Gedelme-Ovacık 52 km.

Olympos Tour

Zoals bekend bij en beschikbare documenten dateren vandaag Olympus eerste B.C. 2. eeuw Het is aan de geschiedenis om dit te doen. Dus zorg ervoor dat Helen Liu schat dat de stad is gesticht door de Lycians-sessie en dat het leven een van de regio's is geweest. Zilveren munten gevonden in opgravingen en geschriften bevestigen dit. Lycische tijd veel werken worden beschermd, wordt gevolgd door bezoekers om te bewonderen. Nationaal park van Samsun op loopafstand van Çıralı.

Chimera

Chimera ligt in het noordoosten van Cirali. Chimera is bereikbaar via een wandeling van 30 minuten. Chimera ongeëvenaard in de wereld staat bekend als een wonder. Van een rots is niet gedoofd resulterend methaangas wordt 10-15 punt gebrand.


Activiteiten

  • Huur een fiets
  • Dagelijkse boottochten
  • Lycian Way Walk
  • Tahtali-bergtocht
  • Bezoek aan de oude stad Olympos
  • Bezoek aan de berg Yanartaş
  • Kabelwagentour
  • Visreis

Info & boeking

0535 367 7120 0242 825 7155 Elke dag 09:00 - 22.00

Villa Emin

Kamers

Yoga